Welkom  

Brutra Logistiek B.V. heet u van harte welkom op onze website. Kijk verder om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

ONZE DIENSTEN

BENELUX DISTRIBUTIE

Op dagelijkse basis verzorgen wij transporten door Nederland, België en Luxemburg.

KOEL- EN DIEPVRIESVERVOER

Bloemen en planten vervoeren naar een bloem-markt in Berlijn? Of twee pallets vlees naar Barcelona? Voor Brutra Logistiek B.V. is dit dagelijkse routine.

VERVOER PER SPOOR

Vijf 12 meter hoge containers per spoor naar Astana of twee 6 meter open top containers naar Istanbul? Brutra Logistiek B.V. kan u ook hierbij van dienst zijn!

EXPEDITIE EN FORWARDING

Als wij op een bepaalde bestemming even geen eigen voertuig beschikbaar hebben houdt dat niet in dat wij u niet kunnen helpen. Brutra-Logistiek B.V. kent de logistieke markt…

INTERNATIONAAL TRANSPORT

We hebben een wereldwijd netwerk van agenten en partners, zodat we een oplossing voor al uw logistieke uitdagingen weten te vinden.

SPECIAAL TRANSPORT

Extra lang, extra breed, extra hoog, extra zware lading? Noodzaak van een dieplader of een semi-dieplader naar uw lading naar de koper?

LUCHTVRACHT

Rechtstreekse contacten op de grote luchthavens zorgen er voor dat wij nooit ‘nee’ hoeven verkopen.

BLOEMEN EN PLANTEN

Voor diverse klanten mogen wij het transport van bloemen en planten verzorgen. Een specialistische tak van transport…

GECONDITIONEERD TRANSPORT

Geconditioneerd transport is het bij een gecontroleerde atmosfeer vervoeren van bederfelijke goederen zonder onnodig verlies van kwaliteit.

KOERIER

Wanneer het nodig is om uw levering zeer snel en goed op de plaats van bestemming te krijgen, ook dan is Brutra Logistiek B.V. de juiste partner. Wij bieden een speciale koeriersdienst aan.

ZEEVRACHT

Een 12 meter container naar New York, of 10 reefer-containers naar Nhaha Sheva? Brutra-Logistiek B.V. biedt u regelmatige vertrekken aan van en naar vele havens wereldwijd.

WAREHOUSING EN VALUE ADDED LOGISTIEK

In onze uitstekend uitgeruste loodsen kunnen wij uw goederen voor korte- of langere tijd opslaan, maar er zijn ook mogelijkheden voor value added logistics…

0
FSSC

FLEXIBEL

Wij bieden u de beste service! Wij voeren onze diensten uit op het hoogst mogelijke logistieke niveau. Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw zending en doen ons uiterste best om u de beste logistieke oplossingen aan te bieden.
We respecteren iedereen en geloven in teamwork!
Graag zorgen wij voor uw logistieke diensten, zodat u zich volledig op uw core-business kunt richten.

Flexibiliteit is onze kracht!

U wilt contact met ons opnemen? Wacht geen minuut langer!