Over Brutra Logistiek BV

Meer dan 3 decennia lang transporteren wij voor Nationale- en Internationale diensten, vanuit onze kantoren in Doetinchem en Lysa-nad-Labem.

Tilt-transport, koeltransport, geconditioneerd vervoer, groupage-distributie, extra lange, brede en grote transport, wereldwijde distributie, warehousing en value added logistics : Brutra Logistiek B.V. heeft de kennis, apparatuur, locaties en het netwerk.

Wij zijn een bedrijf welke in staat is om “out of the box” te denken. Flexibiliteit is onze kracht.

Bij Brutra Logistiek B.V. is de lijn van de communicatie tussen ons en onze klanten kort en direct. Onze toewijding aan onze diverse klanten is waar we voor staan! De afgelopen 3 decennia hebben we bewezen dat dit concept echt werkt.

Werken bij Brutra

Ons team bestaat uit goed opgeleide, ADR-gecertificeerd en nette chauffeurs. Zij zorgen ervoor dat de transport op rolletjes loopt. Al onze chauffeurs zijn zeer ervaren, wat goed is voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Al onze medewerkers hanteren de kernwaarden van het familiebedrijf Brutra Logistiek B.V.. Zo zijn ze betrokken, flexibel en gemotiveerd.

Stageplek

Ben je op zoek naar een stageplek in de transportwereld? Transport stages zijn de beste manier om de kloof tussen theorie en praktijk goed te overbruggen. Brutra Logistiek B.V. biedt stages aan waarbij professionals jou begeleiden om ervaring op te doen in de transportwereld, zodat je de basisprincipes in de vingers krijgt. Aan het eind van jouw stage, heb je relevante ervaring en helpen we jou te beslissen of een carrière in transport voor jou is weggelegd.